Roy Keijzer

Mijn naam is Roy Keijzer en ik ben sinds januari 2023 werkzaam bij Waterland Accountants. Bij de eerste kennismakingsgesprekken viel de prettige werksfeer al meteen op. Naast de fijne werksfeer en de leuke collega’s kreeg ik ook de mogelijkheid om naast het werk nog een studie te volgen om mijzelf verder te ontwikkelen in de richting van Accountancy. Dit is dan ook de reden dat ik heb gekozen voor Waterland Accountants.

Momenteel ben ik werkzaam als assistent-accountant en bestaan mijn werkzaamheden uit het verzorgen van de administratie, samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van belastingaangiftes. Door deze diversiteit hoef ik me dan ook nooit te vervelen.

In mijn vrije tijd ben ik het liefste bezig met sport. Zo speel ik regelmatig een potje padel, tennis of golf en ben ik een keer in de week in de sportschool te vinden. Ook vind ik het leuk om in het weekend voetbal te kijken. Daarnaast ga ik met mooi weer graag met mijn vrouw samen op pad om ergens een mooi rondje te fietsen.

Deel dit bericht