Linda Veerman

Terug van weg geweest. In januari 2009 ben ik ooit als stagiaire begonnen bij Waterland Accountants. Ik was toen gelijk zeer enthousiast, omdat ik onder toeziend oog alles van A tot Z mocht verzorgen voor klanten. Het werk is daardoor afwisselend en uitdagend. Daarnaast is mijn werkgever een groot voorstander van werkend leren, wat ik een groot pluspunt vind, omdat je de kennis die je opdoet tijdens de studie gelijk kan toepassen in de praktijk. In die tijd heb ik de opleiding Vakopleiding Financiële Administratie – SPD en Register Belastingconsulent afgerond. Van 2019 tot half 2022 ben ik bij een ander bedrijf werkzaam geweest en toen kwam Waterland Accountants weer op mijn pad en nu ben ik weer werkzaam als Assistent Accountant. In de tijd dat ik ben weg geweest, is er veel jong bloed bijgekomen wat zorgt voor energie en enthousiasme. Het is een hechte groep, jong en oud, iedereen kan goed met elkaar opschieten. Er hangt een gezellige en positieve sfeer wat ervoor zorgt dat elke dag een feestje is om te werken.

Als ik niet werk, ben ik thuis aan het genieten van mijn 2 geweldige zoons en mijn vriend. Daarnaast doe ik aan yoga en probeer ik nog een keer te bewegen, wat varieert van sportschool, dansen of wandelen.
Verder vind ik het heerlijk om een dagje uit te gaan, winkelen of lekker fietsen/wandelen en uit eten.

Deel dit bericht