Waarom wij

Waarom kiest u voor Waterland Accountants?

Niet alleen voor uw financiële kopzorgen. Natuurlijk, onze basis is financieel advies. Maar onze klanten zien ons als meer dan dat. Wij willen namelijk als een ‘ondernemerscoach’ optreden. Voor al uw bedrijfsmatige problematiek (bijv. personeelszaken, organisatorische zaken, fiscale zaken, etc.) hebben wij topadviseurs aan ons gebonden die wachten op uw vraag, en graag willen meedenken om uw organisatie te laten groeien.

De toekomst voor het verleden. Waar de meeste accountantskantoren kijken naar de historische (half)jaarlijkse cijfers, kijken wij naar de actuele bedrijfsresultaten en naar de toekomst. Dit doen wij altijd streng en kritisch, want daar betaalt u ons voor. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn belangrijke waarden voor ons. Dit betekent voor ons ook proactief met u meedenken om kansen te zien, en om u vooraf te waarschuwen voor eventuele kosten.

Netwerkers. Ons #1 doel is om uw organisatie vooruit te helpen. Onze klanten ervaren dat wij hier regelmatig actief mee helpen middels ons netwerk. Inmiddels hebben wij een enorm netwerk van ondernemers opgebouwd, welke wij graag inzetten voor onze klanten. Wij brengen onze klanten in contact met mensen die hen verder kunnen helpen, en dit werpt zijn vruchten af.

Voorlopers met online diensten. Wij houden alle ontwikkelingen bij op het gebied van financiële programma’s voor de MKB’er. Wij willen onze dienstverlening aan u steeds verbeteren, en daar hoort natuurlijk de beste software bij. Heeft u een eigen administratie? Dan kijken we graag samen naar hoe dit sneller en efficiënter uitgevoerd kan worden.