Waarom wij

Financiële rust. Welke ondernemer wil dat niet? Je geen zorgen hoeven maken over de cijfers. Weten dat het goed is. En goed blijft gaan. Al je tijd kunnen besteden aan je onderneming. Aan groei, succes, plezier.

Waterland Accountants is daar elke dag mee bezig. Samen met haar klanten. Wij kijken graag naar morgen, naar de toekomst. Daarom werken wij graag met ambitieuze ondernemers. Van starters met een goed idee tot aan doorgewinterde MKB-ers die naar ‘the next level’ willen.

Om dat te realiseren, bieden wij een bredere dienstverlening dan de standaard accountant. Beschikken we over adviseurs die alles weten over financiële planning, over risico-analyse, over bedrijfsstrategie. En we gaan nog verder. Met een Business-coach. Met verstand van zaken op het vlak van management en marketing. Waardoor ondernemers nog beter gaan ondernemen. En natuurlijk regelen we ook de boekhouding, salarisadministratie en de belastingaangiftes. Maar dat spreekt voor zich.

Waterland Accountants werkt aan haar toekomst. Door te werken aan de toekomst van haar klanten. Samen bouwen aan een betere onderneming. Samen op weg naar succes. Want samen werkt beter.

Neem contact met ons op