Accountant Zaandam

Accountant Zaandam
Neem nu contact op

Ben jij op zoek naar accountant In Zaandam? Of ben jij recent een bedrijf gestart en daarom op zoek naar een specialist die jou voorziet van financieel advies? De specialisten van Waterland Accountants gaan graag voor jou aan de slag. Wij zetten ons voor de volle 100% in. Alles voor jouw succes. Zo bouwen we aan een glansrijke toekomst en een gezonde onderneming. Samen, want SAMEN WERKT BETER. Interesse? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Efficiënter ondernemen

Financiële rust. Dat wil toch iedere ondernemer? Gelukkig hoef jij je met een accountant in Zaandam geen zorgen te maken. Je hebt er namelijk vertrouwen in dat jouw financiële situatie prima is. En dat deze ook zo zal blijven. De specialisten van Waterland Accountants bieden namelijk zoveel meer dan alleen accountancy. Financiële planning. Risico-analyse. Bedrijfsstrategie. Management. Marketing. Onze accountant in Zaandam helpt ondernemers nog efficiënter ondernemen. Zo is financiële rust de standaard.

Betrouwbare professionals

Accountant word je niet zo maar. Een post-HBO opleiding met daarna nog eens drie jaar praktijkstage. Pas dan ben je officieel accountant. En daarna moet een accountant aantonen dat zijn/haar kennis op peil blijft. Dit doen ze door permanente educatie te blijven volgen. Heel anders dus dan een reguliere boekhouder. Daarmee waarborgt een accountant dat de kennis altijd up to date is en zijn of haar werkzaamheden van hoge kwaliteit zijn en blijven.

Iedere accountant uit Zaandam moet tevens opgenomen zijn in het register van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Dit is niet alleen van symbolische waarde. Deze organisatie vervult namelijk een belangrijke en onafhankelijke rol. De NBA ziet er op toe dat de beroeps- en gedragsregels van ons vakgebied worden nageleefd. Gaat er tijdens de samenwerking in Zaandam tussen jou en onze accountant onverhoopt iets mis? Dan kun je hem of haar via het NBA ter verantwoording roepen.

Ons accountantskantoor in Zaandam helpt jou!

Samen een bijdrage leveren aan jouw succes. Dat doen wij bij Waterland Accountants het allerliefst. Om jouw bedrijf in Zaandam te helpen, kan onze accountant je – onder andere – met de volgende diensten ondersteunen:

 • Jaarrekeningen;
 • Boekhouding
 • Financiële administratie;
 • Financiële planning;
 • Monitoren groei;
 • (fiscale) advisering bij bedrijfsopvolging, herstructurering en verkoopbegeleiding;
 • Fiscale aangiften (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, schenk- en erfbelasting)
 • Automatisering;
 • Salarisadministratie en HR;
 • Financiële rapportages en prognoses;
 • Begeleiding bij een financieringsaanvraag;
 • Advies en ondersteuning bij administratie;
 • Groei coach / marketing;

 

Wij zijn actief in de regio Purmerend, Zaandam, Hoorn, Volendam, Landsmeer, Beemster, Wormer, Edam, Koog aan de Zaan, Oosthuizen, Monnickendam, Middenbeemster, Koog aan de Zaan en Assendelft.

 

Schakel nu in Zaandam een accountant in!

Financiële rust met een betrouwbare partner. Dat is waar Waterland Accountants voor staat. Ben jij ondernemer en heb jij dit nog niet gevonden? Neem dan zeker contact met ons op. Bel hiervoor 0299 – 43 45 61 of vul ons contactformulier in. Natuurlijk kun je ook een keer op kantoor langskomen. Je vindt ons aan de Gorslaan 18 in Purmerend. Wat kan onze accountant in Zaandam voor jouw bedrijf betekenen?