Kelly Bakker

Vanaf mijn sollicitatiegesprek had ik meteen een goed gevoel bij Waterland Accountants. De erg gezellige en tegelijk ook professionele sfeer tijdens het gesprek beleef ik nog iedere dag op kantoor. Er zijn veel mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen, en ook om van elkaar te leren. Ik ben werkzaam op de afdeling salarisadministratie, waar ik momenteel ook een studie voor volg. De werkzaamheden zelf zijn afwisselend, maar ook alle wetten en regels blijven continue veranderen wat ons werk erg uitdagend maakt.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie en vrienden, naar het bos of het strand of gezellig naar een festival/feestje. Ook probeer ik naast het kantoorwerk genoeg te bewegen, dit doe ik door te boksen en bootcamplessen te volgen. De harige man op de foto is mijn kleine grote maatje die mij bijna overal bij vergezelt waar hij toegestaan is.

Deel dit bericht