Kees Jonk

In april 2021 ben ik benaderd om het team van Waterland Accountants te komen versterken. Uit die gesprekken bleek al snel veel (wederzijds) vertrouwen en dat men moeite had genomen om zich te verdiepen in mijn achtergrond, skills en mogelijkheden. Daarom heb ik gehoor gegeven aan het gevoel om in dit warme bad te belanden. Binnen Waterland Accountants hou ik mij bezig met zowel meer juridische aangelegenheden (met mijn achtergrond als voormalig inspecteur én finance manager binnen een relatief wat groter bedrijf) als met puur administratieve werkzaamheden zoals het opmaken van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Vooral de afwisselende combinatie van zowel contact met klanten op locatie als met collega’s op de werkvloer is voor mij een meerwaarde in dit werk.

Buiten het werk ben ik voornamelijk sportief bezig (tennis, skiën, scheidsrechter bij de jeugd van RKAV Volendam en fietsen/wandelen met mijn vrouw in de duinen of in de omgeving van Edam/Volendam/Purmerend) en hecht ik zeer aan een vaste wekelijkse kaartavond met vrienden waar doorgaans ook meerdere actuele wereldproblemen voor de tweede borrelhap worden opgelost.

Deel dit bericht