Madelon Antenbrink

Ik kende Waterland Accountants al een aantal jaar als een kantoor met een persoonlijke, nuchtere en praktische aanpak. Toen ik toe was aan een volgende stap in mijn carrière hebben we na een zeer leuk gesprek besloten met elkaar in zee te gaan.

Ik heb ruime kennis van diverse software pakketten en het implementeren daarvan. Het begeleiden van (toekomstige) gebruikers en het schrijven van op maat gemaakte handleidingen voor de verschillende gebruikersgroepen maakt de implementatie af.

Uit het opstellen van jaarrekeningen haal ik veel voldoening net als uit het doorgronden en optimaliseren van procedures. Ik vind het leuk om goed en regelmatig contact met klanten te onderhouden en te weten wat er speelt.

Lezen is mijn grootste hobby en dan voornamelijk Engelstalige thrillers alhoewel ik ook andere genres lees. Ik hou graag vol dat ik geen verzamelaar ben maar heb inmiddels een hoeveelheid boeken waar een (kleine) bibliotheek jaloers op kan zijn. Ook ga ik graag met mijn gezin naar het buitenland voor een stedentrip of naar een warm strand om te snorkelen.

Deel dit bericht