Alex Ferwerda

Sinds september 2018 ben ik werkzaam bij Waterland Accountants. Wat mij vanaf de eerste dag opvalt is de goede sfeer tussen de collega’s onderling, wat zorgt voor een prettige omgeving om in werkzaam te zijn.

Met de door de jaren heen opgedane ervaring, ben ik graag een sparringpartner voor onze klanten en collega’s op het gebied van salarisadministratie en overige personeelsvraagstukken.
Vaktechnisch volg ik op dit gebied de (digitale) ontwikkelingen om zo een meerwaarde voor ons kantoor en onze klanten te zijn.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, vrienden en familie. Sportief gezien ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan, in de sportschool of buiten hardlopend.
Eén van de attributen op de foto zijn mijn ski’s. Ik ben opgegroeid met een jaarlijks uitje naar de sneeuw en dat is dan ook één van mijn grootste passies. Lekker actief buiten bezig zijn met daarnaast de nodige gezelligheid.

De koffer staat voor heerlijke vakanties. Naast zo nu en dan een weekendje weg in Nederland, maken wij regelmatig een verre reis om wat van de wereld te zien en van andere culturen te proeven.

Deel dit bericht