Bianca Veerman-Tol

Mijn naam is Bianca Tol en ik ben werkzaam als administratief medewerkster binnen het team van Waterland Accountants in Purmerend. Ik voel me hier zeer op mijn plek, mede door de afwisselende werkzaamheden en het contact met zowel de klanten als collega’s. Waterland Accountants is in mijn ogen een dynamisch accountantskantoor met een leuk team mensen, waar vooral de klant centraal staat.

Voor wat betreft mijn vrijetijdsbesteding; ga ik er graag op uit met mijn man en drie kinderen, lekker wandelen met mijn vriendinnen en zo nu en dan een feestje met vrienden. Daarnaast hebben we een hele gezellige familie waar we ook graag even op de koffie gaan. Als de tijd het toelaat, lees ik graag en daarnaast maak ik altijd tijd vrij om even lekker te winkelen, daar vind ik echt mijn ontspanning in. Groet, Bianca

Deel dit bericht