Anita Hage

Wat mij direct opviel bij Waterland Accountants en Adviseurs is de prettige en gemoedelijke werksfeer, waarbij je de kans krijgt om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

De werkzaamheden op de salarisadministratie zijn zeer divers. De wet- en regelgeving is continue aan verandering onderhevig en we hebben leuke klanten uit veel verschillende sectoren. Het is een dynamisch en veelzijdig vakgebied en ik doe het werk dan ook met veel plezier.

Reizen doe ik graag, vooral naar de Verenigde Staten. Maanden van tevoren ben ik bezig met het uitstippelen van de route voor de rondreis. Vaak ga ik dan ook gezellig op bezoek bij mijn familie die daar woont.
Naast reizen, vind ik het erg leuk om tijd met mijn papegaai door te brengen en daar af en toe een uitstapje mee te maken. We gaan dan bijvoorbeeld naar het strand of we rijden naar Schiphol om daar vliegtuigen te spotten.

Deel dit bericht