Toni Mayas Sicillia

Waterland Accountants en Adviseurs is een bedrijf waar iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Een prettige en collegiale omgeving waar goed samengewerkt wordt. Ik ben goed in het nakomen van afspraken. Ik ben eerlijk en oprecht. Iets wat moeilijk lijkt kan ik makkelijk aan een ander uitleggen en ik kan goed met mensen omgaan. Mijn steentje bijdrage aan de groei en ontwikkeling van een bedrijf en de ondernemer geeft mij een goed gevoel. Dat zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Ik hou van lekker eten in combinatie met een bijpassend glas wijn in een goed gezelschap. De wijn op de foto komt uit 1975 en heb ik in 1992 meegenomen uit Spanje toen ik in Nederland kwam wonen. Deze heb ik open getrokken na het behalen van mijn accountantstitel. Ik vind de accountancy een prachtig en zeer afwisselend vak. Mijn motto is: Wat je wil, dat kan je!

Deel dit bericht