Toni Mayas

Waterland Accountants en Adviseurs is een bedrijf waar iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Een prettige en collegiale omgeving waar goed samengewerkt wordt. Ik ben goed in het nakomen van afspraken. Ik ben eerlijk en oprecht. Iets wat moeilijk lijkt, kan ik makkelijk aan een ander uitleggen en ik kan goed met mensen omgaan. Mijn steentje bijdragen aan de groei en ontwikkeling van een bedrijf en de ondernemer, geeft mij een goed gevoel. Dat zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik vind de accountancy een prachtig en zeer afwisselend vak.

Goed kunnen samenwerken om het doel te bereiken leer je o.a. met teamsport. Basketbal was mijn beste leerschool op dat gebied. De talenten van alle spelers zijn bekend, iedereen krijgt een eigen rol op het veld en de strategie moet duidelijk zijn. Iedereen komt aan de bal en besluiten moeten snel worden genomen om te kunnen scoren. Alles moet vloeien om tot een goed resultaat te komen . Uiteraard spelen nog veel meer aspecten een rol om je doel en het gezamenlijke doel te bereiken maar samenwerking is voor mij het belangrijkste aspect want SAMEN WERKT BETER!

Mijn motto is: You’ll always miss 100% of the shots you don’t take.

Deel dit bericht