André Karregat

Ik heb gekozen voor Waterland Accountants omdat het een kantoor is die het klantenbelang hoog in het vaandel heeft staan. Er zijn fijne collega’s werkzaam die hard werken, een gezond verstand hebben, en met beide benen in het sociale leven staan. Door goede contacten onderling en met korte lijnen naar de klanten is het prettig werken. Ik ben vanaf 2010 werkzaam bij Waterland Accountants. Aangezien ik vroeger ook jaren als controller werkzaam ben geweest in het bedrijfsleven is mijn insteek naar de klanten toe vaak een met een blik op de toekomst gericht. Kan de klant rondkomen met zijn huidige gang van zaken in de onderneming? En als dit niet zo is, wat kunnen we doen om dit ten goede te laten keren?
Als ik niet aan het werk ben, ben ik o.a. te vinden op de tennisvereniging. Naast het penningmeesterschap sla ik af en toe een balletje. Alle sporten die met een bal(letje) gespeeld worden hebben mijn aandacht. Ik geef daarom ook voetbaltraining aan de jeugd bij RKAV Volendam, en in de zomer probeer ik mijn handicap bij het golfen te verlagen, maar dat is stukken moeilijker dan hoe het er op televisie uitziet.

Deel dit bericht