Jan Molenaar

Ik ben vanaf 2016 werkzaam bij Waterland Accountants. Daarvoor werd ik al op geregelde basis als onafhankelijk fiscaal en financieel adviseur ingeschakeld. Waterland Accountants heb ik leren kennen als een kantoor met betrokken collega’s. Een jong en dynamisch kantoor die goed ingespeeld is op veranderende technologieën en het belang van de klant altijd voorop stelt. Een team die goed op elkaar is ingespeeld en elkaar ondersteunt. Een prettige omgeving om in te werken.

Ik ben als fiscalist verantwoordelijk voor alle fiscale vraagstukken die bij ondernemers kunnen spelen. Alert op nieuwe ontwikkelingen en toekomstplannen van ondernemers. Zo begeleid ik klanten fiscaal het beste resultaat te bereiken. Naast mijn werkzaamheden is mijn grootste passie zaalvoetbal. Als bestuurslid van ZVV Volendam en RKAV Volendam ben ik mede verantwoordelijk voor het jeugdzaalvoetbal in Volendam. Tussendoor speel ik zelf nog mijn wedstrijdjes op vrijdagavond en train ik een jeugdteam.

Deel dit bericht