Bryan Zaagsma

In 2016 begon ik bij Waterland Accountants met mijn afstudeerstage. Nadat ik deze succesvol had afgerond, is mij aangeboden om bij Waterland Accountants te komen werken, een aanbieding waar ik graag op in ging. Door de goede sfeer die er op de werkvloer hangt bij Waterland Accountants ga ik elke dag met plezier naar kantoor toe. Daarnaast denk ik dat Waterland Accountants voor mij de perfecte plek is om mezelf verder te ontwikkelen in het vak en uiteindelijk mijn AA titel te behalen. Bij Waterland Accountants ben ik voornamelijk bezig met het boeken van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het maken van IB-aangifte’s. Dit zorgt voor de nodige afwisseling wat erg leuk is en bovendien is elke klant anders waardoor je genoeg blijft leren!

In mijn vrije tijd ben ik twee keer per week op het voetbalveld te bekennen en ga ik zo nu en dan een rondje hardlopen. Voetbal is iets dat ik al behoorlijk wat jaren doe en ook niet snel mee zal stoppen. Daarnaast kijk ik graag naar een goede film of serie en ga ik graag naar een concert of festival. Gamen is iets anders dat ik graag in mijn vrije tijd doe.

Deel dit bericht