Boekhouder

boekhouder
Neem nu contact op

In jouw zoektocht naar een gedegen boekhouder schakel je vrijwel ieder kanaal in. Het internet. De vakbladen. Concullega’s. Want een financiële partner moet in de eerste plaats betrouwbaar zijn. Al mag je zijn of haar kennis en kunde natuurlijk ook niet vergeten. Gelukkig biedt Waterland Accountants jou uitkomst. Onze specialisten voldoen namelijk aan al jouw verwachtingen – en meer. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Wat is een goede boekhouder?

De naam zegt het eigenlijk al. Een boekhouder is verantwoordelijk voor de boekhouding van een organisatie. Financiële rapportages. Salarisadministratie. Belastingaangiftes. De hele mikmak. Om dit werk goed uit te kunnen voeren, moet de persoon over een aantal cruciale karaktereigenschappen beschikken. Betrouwbaar, integer en stressbestendig zijn daar drie van. Ook moet de boekhouder analytisch en perfectionistisch te werk gaan. Een financiële fout zit immers in een klein hoekje.

De taken van een boekhouder

Boekhouding is een veelomvattende term. Het is meer dan ‘boekhouden’ alleen: het gaat vaak veel verder dan dat. Binnen ons boekhoudkantoor krijgen onze specialisten dan ook verschillende soorten klussen toebedeeld, waaronder:

  • Het geven van financieel advies;
  • Het invullen van belastingaangiftes;
  • Het maken van financiële rapportages;
  • Het bijhouden van de financiële administratie;
  • Het opstellen van BTW-aangiftes;
  • Het opstellen van facturen.

 

Het boekhoudkantoor van Waterland Accountants

Financiële cijfers. Dat is wel het laatste waar jij je als ondernemer zorgen om wilt maken. Toch kom je er vaak niet onderuit. Bij Waterland Accountants neemt onze boekhouder je graag de financiën uit handen. En meer! Want wij leveren meer dan alleen een standaard boekhouder of accountant. Ons boekhoudkantoor heeft verschillende, gespecialiseerde professionals in dienst. Zij kunnen je meer vertellen over volgende onderwerpen:

 

Direct een boekhouder inschakelen?

Financiële zekerheid. Als ondernemer wil je natuurlijk niets liever. Een boekhouder kan je daarbij helpen. Wij zijn onder andere actief in de regio’s Purmerend, Hoorn, Volendam, Zaandam, Landsmeer, Beemster, Wormerveer, Edam, Koog aan de Zaan, Oosthuizen, Monnickendam, Middenbeemster, Koog aan de Zaan en Assendelft. Schakel daarom vandaag nog Waterland Accountants in. Want betrouwbaar, integer en analytisch: dat zijn onze toverwoorden. Bel vandaag nog naar 0299 – 43 45 61 voor een afspraak. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Ook zien wij je graag aan de Gorslaan 18 in Purmerend. En: wanneer besteed jij jouw financiële zorgen uit aan onze boekhouder?