Accountant

Neem nu contact op

Wie – als ondernemer – op zoek is naar financiële rust, is op zoek naar een accountant. Jaarrekeningen. Financiële administratie. Salarisadministratie. Fiscale aangiften. Starterbegeleiding. De specialisten van Waterland Accountants weten hier alles van. We helpen je dan ook graag! Denk jij de kennis en ervaring van onze accountant goed te kunnen gebruiken? Neem in dat geval direct contact met ons op!

De voordelen

Financiële rust. Dat wil toch iedere ondernemer? Door een accountant in te schakelen creëer je dit op vrij eenvoudige wijze. Het in de arm nemen van zo’n specialist kent immers grote voordelen. Zo bespaar je veel tijd, word je geholpen door iemand die weet hoe hij of zij met financiën om moet gaan én kun je uitgaan van de meest actuele kennis. Een accountant is immers een specialist in zijn of haar vakgebied en houdt zijn kennis continu op peil. Zo is hij of zij altijd op de hoogte van de laatste wetgeving en ontwikkelingen. Hierdoor kan hij of zij jou optimaal adviseren.

Wat doet een accountant?

Een accountant houdt zich vooral bezig met het opstellen van financiële documenten. Samenstellen van jaarrekeningen. Verwerken van Administratie. Rapportages. Prognoses. Daarnaast adviseert hij of zij op het gebied van administratie, financiën en bedrijfseconomie. De accountant van Waterland Accountants gaat nog verder. Hij of zij adviseert startende ondernemers, begeleidt bedrijfsovernames, adviseert over de juiste rechtsvorm en helpt bij financieringsvraagstukken en het aanvragen van financieringen. Een accountant is dus nuttig voor zowel beginnende als reeds succesvolle ondernemers.

De diensten van Waterland Accountants

Samen bouwen aan een betere onderneming. Samen op weg naar succes. Want samen werkt beter. Dát is het motto van Waterland Accountants. Een accountant in de hand nemen, vormt daarin een prima basis. Daarnaast bieden wij ook tal van andere diensten aan. Stuk voor stuk opgezet om jou te ondersteunen in jouw weg naar succes. Dus kun jij – naast een accountant – nog wel wat meer hulp gebruiken? Ons team levert ook de volgende diensten:

  • Fiscale aangiften (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, erf- en schenkbelasting);
  • Estate planning;
  • Monitoren groei;
  • Financiële planning;
  • Groei coach / marketing;
  • Administratieve dienstverlening;
  • Automatisering;
  • Salaris en personeel;
  • (Fiscale) advisering bij bedrijfsopvolging, herstructurering en verkoopbegeleiding.

 

Schakel direct een accountant in!

Jaarrekeningen. Rapportages. Prognoses. Lang niet iedere ondernemer wordt daar even gelukkig van. De specialisten van Waterland Accountants worden dat wel. Schakel om die reden direct een accountant of boekhouder in! Wij zijn onder andere actief in de regio Purmerend, Zaandam, Hoorn, Volendam, Landsmeer, Beemster, Wormer, Edam, Koog aan de Zaan, Oosthuizen, Monnickendam, Middenbeemster, Koog aan de Zaan en Assendelft. Neem gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0299 – 43 45 61 of door ons contactformulier in te vullen. Ons bezoeken kan ook. Je vindt ons aan de Gorslaan 18 te Purmerend. Gaat onze accountant binnenkort ook voor jou aan de slag?

Neem contact met ons op