Patrick Bond

Waterland Accountants sprak mij aan vanwege de mix van jong en oud, ervaring en frisse inzichten. Een fijne en collegiale werkomgeving, ruimte om jezelf te mogen en kunnen ontwikkelen, niet al te formeel, korte lijnen met elkaar en met de klant, waardoor de klant altijd zo spoedig en correct mogelijk geholpen kan worden. Mijn naam is Patrick Bond, ik zit vanaf 2010 fulltime in het vak en ik ben sinds maart 2020 in dienst getreden bij Waterland Accountants en hoop dat het nog een hele tijd zo blijft.

Ik ben een leergierig en betrokken persoon die een hoog verantwoordelijkheids- en eerlijkheidsgevoel in mijn werkethiek meebrengt. Ik zie het als mijn taak om alles zo correct mogelijk af te handelen en de cliënt zo snel mogelijk tevreden te stellen. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen & het opstellen van IB aangiften.

Mijn passie buiten Waterland Accountants ligt bij sport, muziek en veel eten koken. Ik beoefen verschillende sporten: krachttraining, hardlopen, fietsen, voetbal, snowboarden zodat ik niet dichtgroei van mijn overheerlijk gemaakte eten. Verder houd ik er van om naar festivals en concerten te gaan, nieuwe muziek te ontdekken en te genieten van de sfeer.

Deel dit bericht