Regelhulp financieel CV

Voor sommige werkzoekenden is het vinden van een nieuwe baan lastig, omdat hun afstand tot de arbeidsmarkt wat groter is. Er zijn subsidies en regelingen die tot doel hebben een werkzoekende aantrekkelijker te maken voor een werkgever, of de arbeidskosten te verlagen. Niet alle werkgevers en werknemers zijn hiervan op de hoogte. Daarom is het Financieel CV ontwikkeld.

Op basis van de gegevens die de werkzoekende zelf invult, ontstaat een geïndividualiseerd overzicht van de voor hem/haar (mogelijk) geldende regelingen en subsidies. Dat overzicht wordt desgewenst gepresenteerd in de vorm van een conceptbrief aan een aspirant werkgever. De werkzoekende kan die brief bij zijn sollicitatie voegen of meenemen naar een gesprek. Het is de werkzoekende zelf die de regie houdt. Hij kan zelf beslissen om deze regelhulp te gebruiken, het moment kiezen waarop hij dat wil doen en de mate waarin hij daarin persoonlijke gegevens verstrekt. Als de gebruiker ervoor kiest om persoonlijke gegevens in te vullen, kan daarmee een geïndividualiseerd overzicht worden gemaakt, waar de gebruiker zelf over kan beschikken. De gegevens worden niet bewaard. Om de privacy van de werkzoekende verder te garanderen, bestaat ook de mogelijkheid om het financieel CV anoniem in te vullen. De in het overzicht getoonde uitkomsten en bedragen geven een indicatie op basis van de ingevulde gegevens. De werkgever en de werkzoekende kunnen geen rechten ontlenen aan het Financieel CV.

Tip: Wilt u concreet weten welke regelingen en subsidies op u of uw sollicitant van toepassing zijn? Ga naar www.financieelcv.nl. Inloggen is niet noodzakelijk.

Deel dit bericht