Shanice van der Zee

Waterland Accountants is mij enige jaren bekend vanuit mijn vorige werkgever. Omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging waarin ik kan groeien, heb ik gesolliciteerd op de vacature Assistent Accountant. Ik ken het bedrijf als een plek waar werknemers vriendelijk en collegiaal zijn, daarnaast staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Waterland Accountants biedt mij de mogelijkheid om mijn titel AA te behalen. Mijn interesse ligt in het vakgebied Accountancy. Het opstellen van financiële stukken en hier uiteindelijk ook een vertaling naar de bedrijfsvoering aan kunnen geven is iets waar ik naar streef. Mijn werkzaamheden als Assistent Accountant zijn zeer divers, ik ben allround inzetbaar.

Naast mijn werk vind ik het erg leuk om met mijn gezin uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld het strand of een pretpark. Koken, fitness en lezen zijn dingen waar ik ontspanning in vind, maar mijn grootste hobby’s zijn paardrijden en skiën. Ook houd ik erg van lekker eten en winkelen met familie of vriendinnen.

Deel dit bericht