Barış Çakırtaş

Mijn naam is Barış en de reden dat ik gekozen heb voor Waterland Accountants is omdat ik het gevoel had dat ik bij Waterland Accountants de ervaring kon opdoen die ik nodig had in mijn carrière. Er hangt een fijne collegiale sfeer waarin veel wordt samengewerkt en waarbij iedereen vanaf het eerste contact zeer betrokken is geweest. Op de werkvloer merk je dat er een positieve mentaliteit heerst waarin iedereen elkaar uitdaagt om het beste bij elkaar naar boven te halen.

Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn studies Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en ben ik werkzaam als (parttime) aangiftemedewerker. Mijn functie is ideaal te combineren met mijn studies omdat ik de mogelijkheid krijg de door mij opgedane theoretische kennis in de praktijk te brengen. Ik ben zeer gedreven en focus mij voornamelijk op de IB en de VPB.

Ik heb tijdens mijn studie de mogelijkheid gehad om een jaar te studeren in de wereldstad Istanbul en daar heb ik een grote liefde ontwikkeld voor reizen, lekker eten en (goed) voetbal.

Deel dit bericht