Karin Tol- van Santen

Mijn naam is Karin Tol-van Santen en kom uit Volendam.
Na jaren in mijn woonplaats werkzaam te zijn geweest ben ik per 1 januari 2021 “over de grens” gestart bij Waterland Accountants in Purmerend.
Ik voelde mij hier direct thuis door de informele werksfeer en de hereniging met enkele oud-collega’s.

Door de constante stroom van nieuwe wet- en regelgeving ben je als salarisadministrateur altijd in beweging. Dat zorgt ervoor dat mijn werk nooit saai is.
Wat mijn werk vooral leuk maakt is het contact met de klanten. Ik vind het belangrijk om voor de klant laagdrempelig te zijn. Een goed klantcontact vormt de basis voor een fijne en goede samenwerking. En zoals de slogan van Waterland Accountants al zegt, “samen werkt beter”

Mijn vrije tijd besteed in voornamelijk samen met mijn man en 3 dochters. Naast de drukte van het gezin probeer ik ook tijd vrij te maken voor mezelf. Ik ga graag een rondje wandelen of hardlopen en sinds kort ben ik ook te vinden op de tennisbaan.

Deel dit bericht