(Assistent) Accountant

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Vanaf vandaag zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Een collega die weet hoe je een jaarrekening moet samenstellen en die onze klanten kan adviseren. Van financiële administratie naar jaarrekeningen en van fiscale aangiften naar advisering. Een ‘echte’ allrounder. Parttime of fulltime. Die keuze is aan jou.

Onze organisatie is mensgericht met korte lijnen en een informele sfeer. Wij kenmerken ons door het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten en het geven van goed advies. Je werkt in een jong en ambitieus team, waarin samenwerking, een goede sfeer en collegialiteit erg belangrijk zijn. Uiteraard is er voldoende ruimte om je capaciteiten te ontwikkelen en je groei te bepalen.

Waterland Accountants werkt aan haar toekomst, door te werken aan jouw toekomst. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen van onze collega’s en aan die van onze klanten. Samen op weg naar succes. Want samen werkt beter!

Past deze visie bij jou en wil jij samen met ons deze uitdaging aan gaan?

FUNCTIE

In deze functie heb je een zeer gevarieerd takenpakket. Je hebt brede ervaring met alle financiële en fiscale aspecten van onze klanten. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, je bent gewend om een eigen klantenportefeuille te beheren en je voelt je comfortabel in het onderhouden van contacten met klanten.

TAKEN

 • Samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen;
 • opmaken van tussentijdse rapportages en begrotingen;
 • onderhoud van contacten met cliënten;
 • verzorgen van fiscale aangiften;
 • goede werksfeer creëren.

PROFIEL

 • (assistent) accountant of vergelijkbaar;
 • Minimaal 3 tot 6 jaar ervaring;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • goed kunnen analyseren, signaleren van adviespunten, plannen en organiseren;
 • Zelfstandig, maar ook een teamplayer;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • flexibele, klantgerichte en proactieve instelling;
 • kennis van Exact Online, Audition en/of Vision Planner is een pre;
 • wil om te leren en verder te komen;
 • affiniteit met ICT waarbij je enthousiast wordt van alle nieuwe mogelijkheden;
 • een goed hart met liefde voor het vak.

GEBODEN

 • Zelfstandige functie;
 • aantrekkelijk salaris afhankelijk van je ervaring en achtergrond (incl. reiskostenvergoeding);
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 33 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband;
 • studiekostenregeling;
 • prettige werksfeer en grote mate van collegialiteit;
 • genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • zorg voor een goede werksfeer.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Mail je CV voorzien van motivatie naar: info@watacc.nl t.a.v. : Bianca Tol Tel: 0299-434561.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht