Chantal

Sinds februari 2015 ben ik werkzaam bij Waterland Accountants & Adviseurs Volendam. Tijdens mijn bacheloropleiding Accountancy ben ik als stagiaire binnengekomen, waarna ik hier op mijn vrije dagen ben blijven werken. Ik voelde mij er gelijk thuis. Bij Waterland Accountants & Adviseurs hangt een informele werksfeer. Collega’s zijn vrienden. Inmiddels heb ik mijn bachelor afgerond en heb ik de mogelijkheid gekregen om verder door te groeien. Dit heb ik dan ook met beide handen aangepakt.

Momenteel vervul ik de functie van assistent accountant en ben ik voornamelijk bezig met het verwerken van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van diversen aangiften. Elke dag heeft nieuwe uitdagingen, waardoor ik mij verder blijf ontwikkelen. Naast mijn werk bij Waterland Accountants & Adviseurs doe ik graag aan sport. ’s Winters ben ik wekelijks op de ijsbaan te vinden en in de zomer ga ik graag een uurtje tennissen met vrienden. Daarnaast probeer ik twee keer per week naar de sportschool te gaan. Mijn vriend, vriendinnen en familie hebben een belangrijke rol in mijn leven.

Deel dit bericht