Bianca Steur-Zwarthoed

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij Waterland Accountants Volendam. Ik voelde me er vrijwel direct thuis, de goede sfeer onderling spreekt mij erg aan. Collega’s staan altijd klaar om je verder te helpen en dat werkt door naar de klanten. Als assistent accountant verwerk ik administraties van verschillende bedrijven, maak ik aangiftes en stel ik jaarrekeningen samen. Door de diversiteit van de klanten en verschillende werkzaamheden is het nooit saai en is er altijd wat te doen.

In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin. Ik vind het heerlijk om even buiten te zijn na een dag op kantoor. Om in conditie te blijven loop ik hard bij de atletiek vereniging en doe ik aan pilates. Een goed glas wijn in het weekend en zo nu en dan koken voor vrienden en familie hoort daar ook bij.

Deel dit bericht