Wendy Koning

Ik ben begonnen na een stage van 20 weken met mijn werkzaamheden bij Waterland Accountants. Ik werk ondertussen al weer een hele lange tijd bij het bedrijf. Waterland Accountant is een klein bedrijf, waardoor de drempel lager is voor klanten om contact op te nemen. Ik ervaar dit als prettig; door de jaren heen heb ik alle klanten persoonlijk leren kennen en daar ook een band mee opgebouwd. Tussen de collega’s onderling hangt een goede sfeer. Het is net een grote familie en dit straalt ons kantoor denk ik ook uit. Ieder heeft zijn eigen klanten-pakket, waardoor klanten precies weten bij wie ze terecht kunnen. Mijn vakgebied ligt bij de loonadministratie. Ik ben begonnen als administratief medewerkster en heb door de jaren heen opleidingen gevolgd op gebied van loonadministratie.

Ik hou van gezelligheid. Lekker op vakantie met mijn vriend en vriendinnen. De bestemming hoeft niet ver te zijn, strandbad Edam is ook goed als je maar de juiste mensen om je heen hebt. In de vrije uurtjes hou ik er van om te fietsen in de natuur. Sinds kort hou ik me ook bezig met joga oefeningen, dit is heerlijk om tot rust te komen na een week hard werken.

Deel dit bericht