Simon Quatfass

Waterland Accountants heeft veel leuke klanten uit de regio. Ik woon in Purmerend. Het is leuker werken dan met cliënten uit een verre regio. Wij hebben bij Waterland Accountants een goed uitgebalanceerd team. Hierdoor kunnen wij de cliënten altijd ondersteuning en advies geven. Door een goede automatisering is er bij Waterland Accountants een efficiënte werkwijze wat de kwaliteit ten goede komt. Ik ben goed in het begeleiden van collega’s en cliënten bij opstellen van overzichten, jaarcijfers en fiscale aangiften. Financiële beoordeling van plannen en besprekingen hierover met cliënten maar ook bij het opstellen van jaarcijfers en het verzorgen van fiscale aangiften.

Ik ben geboren in Betondorp, een wijk in Amsterdam-Oost waar ook Johan Cruijff is geboren is. Deze wijk ligt tegenover de plek waar vroeger het Ajax-stadion lag. Dus ik ben een Ajax fan. Verder ben ik vrijwilliger bij een voetbalvereniging en volg ik het voetbal altijd op TV en in bladen.

Deel dit bericht