Jan Visscher

Mijn naam is Jan Visscher. Ik ben vanaf 2016 werkzaam bij Waterland Accountants. Binnen Waterland Accountants vervul ik de functie van Assistent Accountant. Ik hou me voornamelijk bezig met het boeken van administraties, opstellen van jaarrekeningen, en het verzorgen van diverse aangiftes. Door de diversiteit aan klanten blijft het werk afwisselend en uitdagend. Wat mij bevalt aan Waterland Accountants is dat er alle ruimte is om je zelf te ontwikkelen. Ook heerst er een goede werkmentaliteit en gaan we onderling goed met elkaar om. Dat zorgt ervoor dat ik met plezier naar me werk ga.

Buiten het werk om heb ik diverse passies. Ik voetbal al jaren bij de zaterdagselectie van RKAV Volendam en ben betrokken als coördinator bij onze jeugdopleiding. Na afloop van het voetbalseizoen sla ik graag een balletje op de tennisbaan en fiets ik geregeld op mijn racefiets naar ons kantoor in Purmerend. Andere hobby’s zijn reizen en lekker buiten de deur eten.

Deel dit bericht