Harry Veerman

Ik heb voor Waterland Accountants gekozen omdat ik het geweldig vind om met haar diversiteit aan klanten te mogen werken. Bij Waterland brengt iedere dag weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, zowel voor mij als voor de klant. Affiniteit met klantencontact heb ik altijd al gehad, als assistent accountant vind ik het dan ook belangrijk om veelvoudig contact te hebben met de klant. Ik weet dan wat er speelt binnen de onderneming zodat ik met die visie de administratie kan verwerken, belastingaangiften kan verzorgen en uiteindelijk de jaarrekening kan opstellen. Kwaliteit afleveren en ondernemers helpen, daar gaat het om!

Naast mijn werk geniet ik vooral van wat het leven te bieden heeft. Buiten sporten, wat mij iedere dag een voldoende portie rust en ontspanning geeft. Verder ben ik geregeld met mijn vriendin, vrienden en familie op stap.

Deel dit bericht