Co Boots

Ik ben 25 jaar geleden begonnen met Waterland Accountants, vanuit uiteenlopende avondstudies tot uiteindelijk de titel van accountant. Vandaar dat wij personeel ook blijven stimuleren tot volgen van studies, wetende dat je daarmee verder kan komen. Ik zit vooral aan tafel met de klanten, waarbij we niet alleen de cijfers over afgelopen periode doornemen, maar ook de toekomst, het fiscaal optimaliseren. Maar ook bijzondere opdrachten, zoals begeleiding bij overnames of samengaan van bedrijven. Tevens ook het begeleiden van het uiteengaan van partners in ondernemingen: de uitdaging is daarbij vooral de emotie niet de overhand te laten krijgen en in details te verzanden, maar daadwerkelijk op te lossen. De winst voor een partij zit vaak niet in sterk vasthouden aan bepaalde standpunten, maar een snelle afwikkeling zodat de aandacht weer gaat naar het werkelijke ondernemen waarmee dan weer sneller meer winst en voldoening kan worden bereikt.

Mijn passie is wandelen: als accountant ben je vooral binnen in het kantoor bezig, dan is het zeer ontspannen lange wandeltochten in de natuur te maken en daarbij je hoofd leeg te maken. Daarbij overdenk ik vaak bepaalde lastige punten die bij cliënten lopen, en kom vaak tijdens dat wandelen tot goeie inzichten.

Deel dit bericht