Allround advies voor alle financiële vraagstukken

Allround advies voor alle financiële vraagstukken

Als ondernemer heb je tijdens de ontwikkeling van je organisatie te maken met een hoop complexe vraagstukken. Is er bijvoorbeeld een belangrijke wijziging in de fiscale wetgeving? Ben ik niet over verzekerd? Is het mogelijk om een aanvullende financiering te krijgen? Is het tijd om aan mijn opvolging te denken? Heb ik wel de goeie bedrijfsvorm voor de toekomst? Ik heb nu een eenmanszaak, maar moet ik gezien mijn resultaten niet overstappen naar een andere bedrijfsvorm?

Waterlands Accountants & Adviseurs hebben dagelijks met bovenstaande vragen te maken en hebben hier al jaren ervaring mee. Wij hebben vrijwel voor al uw vragen een specialist, zodat u ook écht kwaliteit advies krijgt. Denk bijvoorbeeld aan pensioenadviseurs, fiscalisten, verzekeringsadviseurs, financiële planners, advocaten.

U kunt ons vergelijken met een huisarts, maar dan op financieel gebied. U legt u idee of probleem aan ons voor, waarbij de specifieke details worden geïnventariseerd. Vervolgens wordt een diagnose gesteld waarbij het (financiële) advies aan u wordt uitgelegd.

Voorkom dus dat uw organisatie een ‘financiële griep’ oploopt, en informeer eens naar wat wij voor u kunnen betekenen!